+45 5268 7782 Info@DanTechTuning.dk

DanTech AutoTeknik

Chiptuning

Værd at vide om Motoroptimering

Hvad er chiptuning? hvorfor skal jeg få det lavet?

Ved en Chiptuning øges motorens ydeevne. Dette kommer til udtryk i flere hestekræfter og mere moment. Mange tror fejlagtigt, at dette har en negativ effekt på bilens motor men tvært imod, ved en chiptuning vil man ofte opleve, at bilen kører længere på literen, og faktisk føles en del sundere i feks tomgang.

Det er især benzin- og dieselmotor med turbolader, hvor en softwareoptimering viser motorens fulde potentiale. Det er her ikke atypisk at effekten øges med 30 – 100hk. Ved en chiptuning ændres den software i motorstyringen, som styrer motorens brændstof og Ladetryk og luftblanding samt antænding.

Der foretages ved en tuning på denne måde ingen mekaniske ændringer på bilen og den kan derved let bringes tilbage til standard. Ej heller vil det ved en visuel inspektion eller syn være synligt, at se bilens motor er blevet optimeret.

Hvem laver jeres tunings software / tunings filer? 

Det gør vores egen inhouse tekniker hos DanTech i Samarbejde med b.l.a Rene fra RH MOTORSPORT som har været i tunings branchen siden 1998. 

Dette er din sikkerhed for at din bil får den bedste kvalitet på hele det europæiske marked.

Udmåling af HK & NM.

Formålet med E-Graph-test er B.l.a fejlretning og Special optimering.

Via vores E-Graph tilkøb kan vi tilbyde følgende:

  • Se Hestekræfter (HK) på motoren.
  • Se Moment (NM) (Newtonmeter) på motoren.
  • Se at der ingen udsving er = At tuningen er lavet korrekt.
  • Se 0-100 km/t og hvis ønsket også 60-130 km/t eller 100-200 km/t. 

Når vi optimere din bil via special indkøring forbindes bilen med avanceret diagnoseudstyr, således, at vi via avanceret måleudstyr kan følge tænding og indsprøjtning, samt evt fejlmeldinger der kunne forkomme, og vi er dermed altid på forkant.

Via. målingerne i vores E-Graph system, og vores avanceret diagnose udstyr har vi mulighed for at Chiptune din bil 100% korrekt.

Priser

Bemærk at alle priser kun er vejledende.
Kontakt os for at få helt konkret pris.

Chiptuning

 

  • Øko Tuning - Dette giver bilen en forbedret brændstof økonomi ofte 2-4 længere pr liter.

 

  • Stage 1 Tuning - Dette giver lidt bedre brændstof økonomi lidt bedre Power / Slæbeevne.

 

  • Stage 2 Power Tuning - Dette er til folk der gerne vil have betydelig mere Power i deres bil.

 

  • Special indkøring - Dette er til den kvalitets bevidste kunde der vil have det bedste, dette er et produkt der special bygges til kundens præcise ønsker / behov og til bilens bedste potentiale.

 

 

BEMÆRK - Ved udkørsel pålægges et udkørsels gebyr på 200,- kr, plus 2,- kr pr. kørt km. - "BEMÆRK dog at på sjælland pålægges yderligere 500,- kr i opstart gebyr på grund af bro afgift på storebælt samt større brændstof udgifter "

BEMÆRK - AT DER IKKE TILBYDES NOGEN FORM FOR FORTRYDELSE / RETURRET PÅ CHIPTUNING / KODNINGER, DA VORES PRODUKTER SPECIAL FREMSTILLES. VI KAN SELVFØLGELIG ALTID INDLÆSE ORIGINAL SOFTWARE IGEN HVIS DETTE ØNSKES, MEN DER ER INGEN REFUNDERING AF BETALING DA PRODUKTET SPECIAL FREMSTILLES..

 

1995 kr.

*fra pris

Kontakt - dantech autoteknik

Bestil en tid, eller kontakt os